inspiratie

inspiratie

De doorbraak
***** NL 2 

Dr. John E. Demartini - De Doorbraak

De Doorbraak is het boek van Dr. Demartini over zijn Breakthrough Experience (BTE). Praktisch boek om te lezen, zeker als je de Breakthrough Experience wilt gaan doen of hebt gedaan. "You can alter your life, by altering your perceptions."

Bestel
think-and-grow-rich
***** NL 2 

Napoleon Hill -Think and Grow Rich

Veel inspirators hebben het over dit boek. En terecht, zeker als je weet dat het tegen de 100 jaar oud is. In dit boek staat een 'geheim.' De schrijver beveelt aan om het daarom een aantal keren te lezen. Ik ontdekte het geheim na tijdens de 3e keer dat ik het boek las.

Bestel
the-denial-of-death
***** GB 5 

Ernest Becker - The Detail of Death

Het Engels was een uitdaging voor mij (had een woordenboek binnen handbereik). Echt fascinerend boek over het gevecht met onze sterfelijkheid. Ik weet niet of dat de bedoeling was van de schrijver, maar ik heb er ook smakelijk om moeten lachen! 

bestel
seven-habits
**** NL 2

Stephen R. Cody - De 7 Eigenschappen

Praktisch boek. Niet moeilijk om te lezen. Als je alleen al eigenschap 1, pro-actief zijn, lees, is boek de moeite waard. Ook mooie oefeningen, zoals opschrijven wat je wilt dat mensen over je zeggen op je afscheid.

Bestel
als-ik-het-leven
*** NL 1 

Bronnie Ware - Als ik het leven over mocht doen

Wat zijn de belangrijkste dingen waar mensen spijt van hebben als ze op hun sterfbed liggen? Bronnie Ware verzorgde mensen in hun laatste momenten en schreef daar een boek over. Ook over haar eigen leven en dat beslaat een groot deel van het boek.

bestel
the-heart-of-love
***** NL 2 

Dr. John E. Demartini - The Heart of Love

Zeker als we verliefd zijn, maken we vaak een fantasybeeld van iemand (en onszelf!). Alleen maar lief, aardig, attent, mooi, grappig. De andere kant laat zich na een poosje zien. En hoe ga je daar dan mee om?

bestel