over
Lara-website

Hoi, mijn naam is Lara

Ik woon met mijn 3 hondjes Polly, Zjon en Easy en 53 goudvissen en een onbekend aantal muizen in het heuvelachtige, groene zuiden van Nederland.


Door de perceptie op mijn 'slechte' jeugd, heb ik heb psychiaters, psychologen en coaches bezocht. Op trampolines gesprongen, losgelaten, ontelbare trainingen en cursussen gevolgd en wijsheid gezocht in boeken. Voor alles wat ik daardoor geleerd heb, ben ik heel dankbaar.


Maar oneindig dankbaar ben ik voor het kennismaken met het werk van Dr. Demartini. Ik heb nog nooit een manier ervaren die zo efficient, effectief en verrassend eenvoudig is. Toen ik Dr. Demartini bedankte voor het delen van zijn wijsheid, werk en de Demartini Methode® beantwoordde hij mijn e-mail met: "It liberates'. 


Simpeler uitleggen kan ik het niet. De methode (een set van vragen) verlost je van de ruis in je brein waardoor je je kunt focussen op wat je wel wilt! Als je bereid bent om het werk te doen, garandeer ik resultaat. Zonder twijfel. 

“The greatest discovery of our generation is that human beings can alter their lives by altering their attitudes of mind. As you think, so shall you be.”
- William James